Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Додаткова інформація про ЗНО

Для учнів закладів загальної середньої освіти, які 2020 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, обов’язковим є проходження ДПА у формі ЗНО із трьох предметів: українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період ХХ − початок ХХІ століття) та один навчальний предмет на вибір випускника. Результати ЗНО з цих предметів буде зараховано як результати ДПА за освітній рівень повної загальної середньої освіти. Для випускників минулих років не визначено обов’язкових предметів для проходження ЗНО. ДПА у формі ЗНО з математики стане обов’язковим з 2021 року. Реєстрація для участі в основній сесії ЗНО 2020 року триватиме з 03 лютого до 24 березня (включно). Для осіб, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Реєстрація для участі у додатковій сесії ЗНО буде проведено з 25 червня до 17 липня. Графік додаткової сесії буде оприлюднено до 24 квітня 2020 року.

Процедура реєстрації осіб, які складають ДПА у формі ЗНО розміщена на сайті УЦОЯО

Відповідно до проєкту Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України, 2020 року під час вступу до вишу зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018, 2019 та 2020 років з усіх предметів, крім іноземних мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати оцінку із сертифікатів 2018, 2019 та 2020 років з однієї з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська) на власний розсуд.

Програми з усіх тестових предметів доступні за наступним посиланням: testportal.gov.ua

Інша корисна інформація для учасників зовнішнього оцінювання – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: testportal.gov.ua

Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.