FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Розробка стратегії школи

Як забезпечити сталий та ефективний розвиток школи? Які ресурси ми вже маємо, а які нам потрібні? У чому ми кращі, а над чим ще варто попрацювати?

На ці питання шукали відповіді педагогічні працівники ЗОШ І-ІІІ №4 під час організаційно – управлінського заходу «Розробка стратегії школи».

З 60-х років минулого століття й донині SWOT-ана́ліз широко застосовується у процесі стратегічного планування, що полягає в розділенні чинників і явищ на чотири категорії: сильних (Strengths) і слабких (Weaknesses) сторін, можливостей (Opportunities), що відкриваються, та загроз (Threats), пов'язаних з діяльністю.

Директор школи Бігун М. Й. розповів про важливість стратегічного планування для ефективного розвитку школи, пояснив технологію здійснення SWOT – аналізу, навів яскраві приклади, що забезпечило повне розуміння учасниками сутності цього процесу.

Педагогічні працівники закладу у 7 групах підготували своє бачення поточного рівня розвитку школи та звернули увагу на окремі, важливі, на їхню думку, аспекти життєдіяльності закладу освіти.

Наступним кроком буде підготовка проєкту Стратегії розвитку закладу, її обговорення з іншими учасниками освітнього процесу.


Галерея "Розробка стратегії школи"

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.