FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

День гідності

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи - одне з найважливіших свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам'ять про людей, які під час революцій стали на захист цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її вибору.

Виховний захід до дня гідності. Усний журнал "З Україною в серці", 2-Б.

Учні 5-Г класу разом з класним керівником провели годину спілкування "Наш дух не зламати, свободу не вбити". Діти розширили свої знання про події Євромайдану та вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні. По закінченні діти зрозуміли, що хочуть стати гідними громадянами України.


21 листопада учні 3-В та 3-А, разом з Лесь Т.В відзначили День Гідності та Свободи.На уроці вшанували громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Та зробили висновок, що ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

21 листопада українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. До Дня гідності та свободи України класний керівник 7-В класу, Колпінська А. О. підготувала інформаційний вісник "День гідності та свободи. Чому цей день такий важливий?", де учні поринули у ті значущі події, котрі перевернули життя кожного українця. Усі ми вкотре переконалися в тому, що гідність та свобода вписані в генетичний код українців !

21. 11. 2022р. до " Дня Гідності та Свободи" класний керівник 5-А класу Заржицької О. В провела захід ,під час якого , учні з'ясували для себе значення понять " гідність" та " свобода" і розповіли про те, якою вони мріють бачити Україну!

Учнівська молодь та педагоги нашого ліцею доєдналися до загальноміського флешмобу і висловили свою вдячність та шану Героям Майдану, полеглим Героям Небесної Сотні, українським захисникам та всім тим, хто продовжує боротьбу за тихі, мирні ночі, спокій, свободу та незалежність нашого міста, нашої країни та всього українського народу.

В самому центрі міста учні виклали державний герб України з синьо-жовтих прапорців як символ волі, незламності та свободи. Державний символ учні спільно з педагогами відтворили під звуки пісні «Вільні люди», яку виконали вихованці театру сучасної пісні «Зорецвіт».

Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.