FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

День Землі

Турбота про нашу планету - важлива місія, яку активно пропагують учасники екоруху по всьому світу. Вплив людини на навколишнє середовище настільки згубний, що в останні десятиліття ризик екологічної катастрофи збільшився в рази.

Тому учні 4-В класу та їх класний керівник взяли участь у фотоквесті до ДНЯ ЗЕМЛІ, щоб ще раз нагадати усім, як важливо берегти нашу Землю, красу, якої ми бачимо щодня!

Під керівництвом Світлани Анатоліївни учні 6 - Б класу влаштували флешмоб: «Квітень квітує!»

Учні 5 В класу долучились до заняття "Земля у фокусі: Квест на збереження" під час якого діти пригадали народну мудрість про воду, приказки, прислів'я, розгадували загадки, і саме головне: визначили що навіть наші маленькі вчинки можуть врятувати нашу Землю. І це зовсім неважко, сортувати сміття, не створювати стихійних звалищ, економно використовувати воду, світло та інші природні ресурси. Наша планета заслуговує на любов та турботу!

У 8-А класі був проведений виховний захід на тему: «Живе обличчя моєї Землі», з нагоди відзначення Всесвітнього Дня Землі. Мета заходу - виховувати в учнів любов, людяність, доброту, почуття патріотизму, викликати почуття відповідальності за майбутнє нашої планети, нашої Землі.

У нас одна земля, планети Б не існує!
З Міжнародним днем Землі!

Кiлькiсть переглядiв: 1

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.