FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Педагогічні рада

28 березня в КЗ"Жмеринський ліцей #4" відбулася педагогічна рада на тему: «Партнерство школи і сім'ї як запорука ефективного освітнього процесу», яку провела заступник директора з виховної роботи Штурмаревич О.В. та доповідачі: Микитюк О.Г., Антонюк Н.М., Стовбчата І.В., Ісько В.В., Горин Г.П.

Йшлося про те, що сім'я і школа — потенційні природні партнери у вихованні дітей — часто виявляються реальними супротивниками, а поміж ними в епіцентрі ворожих взаємин і агресивних висловів постає дитина, яка вимушена пристосовуватися. Тому в новій українській школі з'явилося поняття «педагогіка партнерства».

У фокусі уваги, стилі сімейного виховання, шкільно-сімейного виховання, технологія підготовки і проведення спільних творчих справ з батьками, а також поради як знайти спільну мову із здобувачами освіти.

Виступи доповідачів педради мали на меті ознайомити присутніх з основними принципами педагогіки партнерства;удосконалювати вміння та навички взаємодії учасників освітнього процесу;формувати в педагогів власну стратегію роботи з учасниками навчального процесу.

ПАРТНЕРСТВО школи і сім’ї – важлива умова ефективності освітнього процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.