FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Святий Миколай

Цього року ми відзначаємо Свято Миколая за оновленим календарем — 6 грудня. Саме напередодні цього дня починаються зимові свята. Святкування Миколая у школі — можливість повернутися до українських традицій. Адже Чудотворець споконвіку приносив українським дітям подарунки під подушку. Тож і до учнів 3-В класу сьогодні завітав Миколай із солодкими подаруночками від мерії міста за сприянням управління освіти. Третьокласники також взяли активну участь у Благодійній акції для Військових до Святого Миколая.

Учні 3-Б класу весело провели час на святі Миколая. Дізналися про життя та чудотворні справи великого святого. Конкурси, розваги, солодкі подарунки від мерії порадували наших дітей.

Учні 6-Б класу вітають усіх зі святом. Нехай здійсниться найголовніше бажання! Дякуємо щиро за чудові подарунки!

Наш ліцей взяв участь у Благодійній акції для військових до дня Святого Миколая. Зібрали смаколики, засоби гігієни та речі першої потреби, малюнки та листи подяки, щоб відправити нашим героям, які боронять рідну Батьківщину, ризикуючи своїм життям. Висловлюємо подяку усім, хто долучився та відгукнувся. Наш заклад постійно та активно займається волонтерською діяльністю та отримав подяку за внесок у Перемогу України в російсько-українській війні 2022-2023 р.

Для учнів 1-5 класів відбулося свято, на якому було багато цікавих забав, конкурсів, танців. А також діток привітали солодкими подарунками від міської ради міста за сприянням управління освіти.

Учні 3-А класу приготували аплікації, малюнки, вітальні листівки, а також зібрали ліки, шкарпетки, засоби гігієни, смаколики.Хай тепло сердець маленьких дітей та турбота батьків зігріває наших захисників у боротьбі з ворогом. Наближаємо перемогу разом. З веселими танцями, піснями та конкурсами учні 3-А класу зустрічали Святого Миколая, долали перешкоди, боролися зі злом, дізнавалися про чудотворні справи Святого Миколая. Чудовим настроєм і смаколиками від мерії завершилось святкове дійство.

Учні 1-Б класу мали змогу весело провести час на святі святого Миколая. Конкурси, розваги, солодкі подарунки від мерії, подарували діткам багато позитивних емоцій.

Учні 5-В гарно та весело провели свято Миколая. Діти із захопленням взяли участь у всіх змаганнях та руханках. А позаяк всі учні були слухняними, вони отримали солодкі подарунки.

Учні 5-В класу не лише активно долучаються до збору допомоги нашим захисникам, а й намагаються виготовити для них маленькі обереги. Ми дуже сподіваємось що наші білі янголята будуть надійно оберігати наших мужніх захисників. До Святого Миколая ми виготовили сучасні інтерпретації ляльок мотанок з солодким подарунком в руках. А наш місцевий волонтер взяв на себе роль Миколая та доправив маленькі обереги з солодощами нашим хлопцям. Ну і звичайно, не забули ми і про листівки до Нового року.

Батьками учнів 3-А класу було проведено майстер-клас з розпису пряників до свята Миколая.Учні із натхненням розписували кольоровою глазур'ю пряники, проявляючи фантазію і творчість.Втомлені, але задоволені діти з радістю ділились смаколиками зі своїми молодшими братиками і сестричками.

Учениці класу Посвалюк Валерія, Мельник Софія, Канюка Каріна та Білан Дарія підготували дуже зворушливий танець. А по завершенні виховної години учнів очікували подарунки та солодкі сюрпризи від батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 29

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.