FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Олімпійський тиждень 2020

З 7 по 11 вересня 2020 року у нашій школі проходив Олімпійський тиждень в рамках Всеукраїнських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, адже це має велику суспільне значення, спрямоване на дотримання здорового способу життя. Учні впродовж тижня змагалися в спритності, витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї, принципи.

В рамках тижня в школі вчителями фізичної культури були проведені: Веселі старти для 5-х класів (Терещенко Д.С., Пасько Т.С.), безконтактний регбі та впровадження нових видів спорту для 6-7-х класів (Дуднік О.В.), змагання з петанку для 6-х класів (Дуднік О.В., Терещенко Д.С.). Також Олімпійський урок проводив директор ДЮСШ Гроза А.Ю.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні, сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.


Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.