FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Перший дзвоник 2020-2021 н.р.

День знань - одне із головних свят навчального року. Урочисте, зворушливе і відповідальне. Разом з тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи та стане першокласником, до випускників, які стоять на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

Цього року свято першого дзвоника було проведено нестандартно. У міському парку для учнів початкової школи було проведено квести : «Перший раз у перший клас» і «Україна – це ми!». Сподобалося усім: і дітям, і вчителям, і батькам. Щиро дякуємо за організацію і проведення цікавих квестів заступнику директора з виховної роботи Штурмаревич О.В., класному керівнику 8-А класу Лазорак О.А. та її учням, і всім педагогам, які долучилися до квестів. Для старших школярів класні керівники провели цікавіта пізнавальні перші уроки у школі.
Висловлюємо вдячність директору школи Михайлу Йосиповичу за ідею проведення першого дзвоника у міському парку і за те, що цього року перший дзвінок пролунав особисто з його рук.
Бажаємо всім здоров’я і терпіння, нехай вас завжди супроводжує везіння, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. А школярам, окрім цього, успіхів у освітньому процесі! Зі святом усіх!


Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.