FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Сила нескорених

З днем захисників та захисниць України!

Щира подяка нашим захисникам та захисницям. Ви – наші захисники, надійна опора держави. Затишок наших будинків і спокій близьких – у ваших надійних руках.

Дякуємо Вам за те, що готові встати на захист нашої Батьківщини, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави, за те, що ви наш надійний тил. Кожен з вас береже наш спокій і наше серце та серце нашої держави. Нехай сили ваші міцнішають, а віра у перемогу ніколи не покине ваше хоробре серце. Сильного Вам вольового характеру, спритності та стійкості. Нехай мир стане реальністю.

З повагою, учні 5-В класу та класний керівник Наталія Твердохліб

Учнями 8-В класу разом з класним керівником Васютинською Л.В. було проведено усний журнал "Сила нескорених". Під час журналу учні дізналися про свята, які відбуваються 14 жовтня. Про те, що це історія мужнього народу, що віками боровся за свою волю, щастя, свідками чого є високі в степу могили, обеліски, прекрасна на весь світ народна пісня.

11-Б класним керівником Салієвою Т. А. був проведений козацький квест "Заповіт отамана Вернидуба". На учасників чекали 11 захоплючих завдань, які стосувались побуту, традицій, військових походів та славних перемог козаків. Виконавши завдання, учасники отримували літеру з заповіту отамана, з цих літер в кінці гри кожен гравець склав свій варіант заповіту, але якими б різними вони не були, всі сходились в одному: треба боронити і берегти рідну Україну.

Класоводом 1-В класу Цирканюк Н.В. проведено вікторину "Який ти козак, яка ти козачка?"

У цей День учні 3-В класу приєднуються до привітань на адресу всіх захисників і захисниць нашої Батьківщини! Бажаємо їм здоров’я, перемог і скорішого настання миру! Зі святом Вас, дорогі наші захисники і захисниці! Україна переможе!

Робота гуртківців гуртка "Патріот", керівник гуртка Заржицька О.В.

Учні 4-Г класу разом з класним керівником Людмилою Киринюк долучилися до привітань нашим захисникам та захисницям. Четвертокласники написали листівки та намалювали чудові тематичні малюнки в знак подяки воїнам України за мирне небо, а класним керівником було створено лепбук на дану тему.

7-Б клас вітає Всіх з Днем козацтва та з Днем захисників і захисниць України! Ми щодня дякуємо нашим захисникам за те , що маємо можливість жити! Вклоняємося перед Вашою силою мужністю та патріотизмом.

Класоводом 3-Б класу Вітер Н.М. проведено вікторину до дня захисника України

Учнями були згадані мужні захисники Батьківщини, а також і їхні батьки, які стали на захист своєї держави, бо ми - українці!

І ми цим пишаємося. У нас духовно багата держава. Ми співучі, щедрі, розумні, віданні, рішучі. Наша дружня сім'я - український народ, який здолає всі перешкоди та переможе ворога!


Галерея "Сила нескорених"

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.