FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Міжнародний день миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває запекла боротьба. І найвищу цінність миру, який ж запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир - це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

З нагоди Дня миру у школі пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмоб "Голуб миру", який підготували учні 1 класів (вчителі Волос Н. І., Савіна Л. М., Цирканюк Н. В.). Також наші небайдужі першокласники сьогодні роздавали на площі, в управлінні освіти та міській раді нашого міста голубів миру, що були виготовлені власноруч.

Протягом дня був проведений конкурс проєктів "Я за мир в Україні" та акція "Я обираю МИР"

А ще, класними керівниками 1-11 класів проведено години спілкування "Мир на землі - радість у родині", у шкільній бібліотеці організована книжкова виставка " Під мирним небом".

Школярі висловлювали побажання миру та злагоди і закликали всіх людей: "Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!".

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.