Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Профілактичні бесіди

30.10.21 р., заступник директора з виховної роботи Штурмаревич О. В. завітала до 3-5 класів, з метою проведення профілактичної бесіди, щодо «Неухильного дотримання правил дорожнього руху та необхідність використання світлоповертальних елементів у темний час доби».

Відповідно до офіційної статистики у 2020 році на українських дорогах сталося 168107 дорожньо-транспортних пригод (ДТП). 4432 ДТП сталося за участю дітей, у яких 168 дітей загинуло та 3957 травмовано. Найбільш вразливою категорією є люди на вулиці – пішоходи, велосипедисти, пасажири на зупинках громадського транспорту. Переважно ДТП за участю пішоходів відбувається у темний час доби. Саме тому були встановлені норми про носіння світлоповертальних елементів.

Якщо у людини є такий елемент, то можливість аварії зменшується у 6-8 разів. За несприятливих погодних умов у такому одязі , людину буде помітно на відстані 130-150 метрів, в той час як людину у темному одязі помітно лише на 25-50 метрів.

Необхідно використовувати світлоповертальні елементи у темний час доби та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.


Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.