Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Місячник цивільного захисту

В рамках місячника цивільного захисту в 6-А класі було проведено годину спілкування на тему : "Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не знає межі", під час якої діти розповідали правила поводження з вогнем та причинами його виникнення.

Іскру гаси

В 9-Б класі було проведено годину спілкування «Сучасні шукачі пригод. Дії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій». Під час заходу було переглянуто відеоматеріали з теми. Учні обмінювались думками про розваги молодих людей, які прагнуть отримати свою частку гострих відчуттів. Було обговорено небезпечність необдуманих дій та які можуть бути наслідки. Також учні опрацьовували алгоритм дій у випадку раптового обвалу ґрунту.

Іскру гаси

В рамках місячника Цивільного захисту класний керівник Лесь Т.В. провела пізнавальну бесіду з учнями 2-В класу на тему: «COVID-19 - новий виклик для всього світу». Під час бесіди учні пригадали: симптоми захворювання;як діяти при перших проявах хвороби і найголовніше як вберегтися від хвороби.

В рамках місячника Цивільного захисту класний керівник Киринюк Л. А. провела бесіду з учнями 3-Г класу на тему "Правила пожежної безпеки" та бесіду "Коронавірус COVID-19, як поширюється, які симптоми та як вберегтися від захворювання".


Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.