FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

VI Конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу

5 квітня в приміщення Міністерства освіти та науки України відбулась церемонія нагородження VI Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. У заході взяли участь перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун, Директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Наталія Вяткіна, Голова Правління Інтернет Асоціації України Олександр Федієнко, Голова Комітету з питань ІКТ в освіті ІнАУ, Засновник ГК «Адамант» Іван Пєтухов, Виконавчий директор Інтернет Асоціації України Володимир Куковський, представник компанії ДЕПС Юрій Сікорака та інші.

Головними критеріями для оцінювання було змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожен сайт оцінювався за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники.

У 2016 році участь в Конкурсі взяли понад 1800 навчальних закладів з усієї України (у порівнянні з минулим роком кількість заявок збільшилась майже в 2,5 разита у 14 разів більше у порівнянні з 2012 роком).

ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м.Жмеринки отримала Подяку за участь у VI Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу./Files/images/den_obymv/Подяка_PD11F.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.